Hovedretter med fisk og skaldyr
Torskeloins - med rosenkål og bacon
Maskeret blomkål med æg og rejer
Rødtungefilet med rejer og stegte grøntsager
Torskeloins - med porrer og sennepssauce
Torskeloins - med parmaskinke og spinatpasta
Fennikelsalat med rejer
Rejesymfoni - med hollandaisesauce
Lange i fad med grøntsager
Torskeloins med kål
Fisk og rejer på folie
Fish and Chips
Hotdog - med rejer, tun og mango
Torakeloins i tomatsauce
Cannelloni med lyssej
Kuller - på bund af pastinak
Torskeloins på porrecreme
Torskeloins med rejer
Torskeloins med parmaskinke
Lyssej med persillerod
Kuller - med svampe- spinatkompot
Lyssej på rodfrugter
Fisk a la Florentine
Torsk med pinjekerner og spinat
Torskebøffer med løgsauce
Torskeryg i krydret sauce
Ovnbagt laks med hollandaise
Torsk med grøntsager i ovn
Torsk i sennepsfløde
Mørksej med porrer og squash
Torskeryg med rosenkål
Laks på bund af spidskål
Fiskefrikadeller
Ovnbagte rødspættefileter
Rejesalat med purløg og grønne ærter