Produkter i madlavningen
Med Cremefine til Madlavning 7% kan du få den cremede smag af fløde uden dårlig samvittighed. Cremefine til Madlavning 7% er et velsmagende og endnu lettere alternativ for flødeelskere. Den lette, friske og cremede smag gør den yderst velegnet til alle varme retter som for eksempel saucer, sammenkogte retter eller supper, og så skiller den ikke. Samtidig er den glutenfri 😊
Cremefine til madlavning 7% er en mælkebaseret blanding med vegetabilsk olie.
Opbevaring
Opbevares ved +4° C – +8° C
Anvendes inden 5 dage efter åbning.
Fond “Du Chef” Okse
Den klassiske, fyldige smag fra Knorr Fond ”Du Chef” Okse er naturligvis perfekt til alle retter med oksekød, men den kan også bruges i sovs, suppe, gryderetter og til stegte grønsager. I Knorr Fond “Du Chef” består oksefonden kun af gode udvalgte råvarer. Den fyldige smag fremkommer ved, at alle ingredienserne får lov til at simre langsomt, nøjagtig som du ville lave den hjemme i køkkenet.
Hver pakke indeholder fire Fond “Du Chef”, som hver tilfører en fantastisk smag til 5 dl. vand.
Fond “Du Chef” Kylling
Knorr Fond “Du Chef” Kylling passer fantastisk godt til alle retter med fjerkræ, men den er også god til grøntsager, pasta, ris, marinader og meget andet. I Knorr Fond “Du Chef” består kyllingefonden kun af gode udvalgte råvarer. Den fyldige smag fremkommer ved, at alle ingredienserne får lov til at simre langsomt, nøjagtig som du ville lave den hjemme i køkkenet. Hver pakke indeholder fire Fond “Du Chef”, som hver tilfører en fantastisk smag til 5 dl. vand.
Lurpak® Spray til ovnstegning og Airfryer
Lurpak® Spray Smør er ideel til nemt at få et sprødt og lækkert gyldenbrunt resultat, når du glaserer, steger eller bruner i Airfryer.
Et let spray fordeles jævnt og fint på overfladen uden besvær eller spild. Samtidig sparer du på fedet i forhold til traditionel stegning.
Produktet består af:
86% rapsolie
12% smør
mælkesyrekultur
salt
Bemærk, at man skal undlade at sprøjte direkte i airfryer kurven, da der er nogle der hævder, at drivgassen i produktet kan gøre skade på belægningen!
Arla Madlavningsfløde 8%
Arla Karolines Køkken® madlavningsfløde 8% fedt er til dig, der elsker smagen af fløde i varme retter, men gerne vil spare lidt på fedtet.
Madlavningsfløden består udelukkende af frisk dansk fløde og en smule hvedemel. Perfekt til supper, saucer og gryderetter.
Beauvais survarer
Vi danskere har en rig tradition for at spise syltede grøntsager som tilbehør til vores mad. I gamle dage brugte man syltning til at ‘putte sommeren på glas’, således at man kunne spise sine egne grøntsager hele året. I dag, hvor man kan få grøntsager hele året, spiser vi syltede grøntsager ganske simpelt fordi, de smager umanerligt godt.
Det tætteste man kommer på hjemmelavet, er Beauvais meget omfangsrige sortiment.
Maizena majsmelsprodukter
Den klassiske majsstivelse. Kan anvendes til jævning i al madlavning, også som efterjævning.
Den har en neutral smag og farve, er letopløselig i både kold og varm væske og jævner uden at klumpe.
Det samme gælder for jævner. En jævner må ikke påvirke retternes udseende eller smag. Derfor er Maizena Jævner et super godt produkt i madlavningen – og så er det endda både gluten og laktosefri!
Valsemøllen
Siden 1899 har Valsemøllen haft fokus på dansk håndværk og stolte mølletraditioner, og de går også forrest, når det kommer til en mere bæredygtig og på sigt klimaneutral værdikæde fra jord til bord.
Valsemøllen bidrager til udviklingen med ansvarlig mølledrift gennem CO2e neutral formaling af kornprodukter, og, lige så vigtigt, i tætte og forpligtende partnerskaber.
De arbejder både sammen med landbruget og organisationer samt virksomheder, der rækker frem til slutbrugeren, med fokus på at udvikle afgrøder og forbrug i en mere bæredygtig retning. På den måde er Valsemøllen med til at sikre mere bæredygtige madvaner med et minimalt klimaaftryk i fremtiden.
Royal Greenland
Royal Greenland er en af verdens førende leverandører af fisk og skaldyr. Mange kender Royal Greenland som fast bestanddel på bordet ved højtider og festlige lejligheder, men de har også mange andre produkter, der gør det nemt, at sætte fisk og skaldyr på hverdagsmenuen.
Royal Greenland har en nær tilknytning til det grønlandske samfund. Er ejet af det grønlandske selvstyre, og hovedkvarteret er beliggende i hovedstaden Nuuk i den sydlige del af Grønland.
I århundreder har filosofien for fiskeri og jagt i Grønland været at leve i samspil med naturen.
Royal Greenland er en moderne global virksomhed, der stiller de højeste krav til kvalitet og fødevaresikkerhed.
Ninja AF 500
Vores Airfryer er en Ninja AF 500 med en kapacitet på 10,4 liter.
I den store rummelige liters kurv kan man tilberede større mængder kød eller for eksempel pommes frites, som du ellers ville tilberede i en traditionel ovn eller en friture. Varm cirkulerende luft tilbereder en mør steg eller en saftig kylling på ingen tid. Airfryeren har en aftagelig skillevæg, som kan bruges til at dele kurven i to 5,2-liters airfryer kurve. I de delte kurve kan du tilberede tilbehøret og hovedretten på samme tid.
Apparatet anvender Dual Zone teknologi til madlavning, som sikrer jævn tilberedning i begge airfryer kurve. Man kan indstille kurvene til separate funktioner og tilberedningstider og synkronisere begge til at være klar på samme tid. Ud over forskellige funktioner kan du ved at vælge Match-funktionen få den samme tilberedningsfunktion til at tilberede mad i begge kurve samtidig.
Airfryeren har et brugervenligt kontrolpanel, hvorfra man fx kan tænde timeren og ændre apparatets temperatur og tilberedningstid, som man ønsker det. Man kan se det valgte program, temperatur og resterende tid på skærmen.
Apparatet indeholder i alt syv forskellige funktioner, hvorfra man altid kan vælge den, der passer bedst til maden på tidspunktet.
- Airfry – alsidigt program til at tilberede mad med en lille mængde olie eller helt uden olie. Dette gør maden sprød på overfladen og saftig og velsmagende indeni. Funktionen passer til næsten alle ingredienser, såsom kød, grøntsager og rodfrugter
- Max Crisp – til tilberedning af frosne madvarer såsom pommes frites, nuggets, paneret fisk m.v.
- Stegning – til stegning af kød, som i en almindelig ovn – bare kortere tid og lavere temperatur.
- Bagning – til at bage
- Genopvarmning – til nem genopvarmning af gårsdagens middag eller til at lune fx bagværk
- Dehydrering – tør friske bær og svampe og kød til nærende snacks
- Hævning – jævn temperatur og luftfugtighed er velegnet til hævning af forskellige typer dej.